Open futamok

Az eseményre bárki nevezhet, aki a 14. életévét betöltötte. 18 éves kor alatt az eseményen való részvétel feltétele a szülői hozzájáruló nyilatkozat leadása a regisztrációkor (dokumentumtárból letölthető)

A vízen mentőmellény használata minden Open kategóriában induló résztvevő számára kötelező, melyet mindenkinek magának kell biztosítania.

Nevezési díj:

A nevezési díjat bankkártyával a nevezési felületen kell kiegyenlíteni. A fizetés a barion online fizetési rendszerén keresztül történik. A nevezési díj összege az esemény napjáig csak zárolásra kerül a bankszámlán, a rendszer az összeget az esemény napján emeli le a számláról.

Nevezési határidő: 2022. június 30. (csütörtök), 23:59

Open SUP Nevezés

SUP Országos Bajnokság

A SUP Országos Bajnokságra a Kajak-Kenu Ablakon keresztül lehet benevezni. A nevezés feltétele a Magyar Kajak-Kenu Szövetségnél kiváltott versenyengedély.

Nevezési díj: A versenyzési engedéllyel rendelkezőknek a versenyre külön nevezési díjat nem kell fizetni.

Nevezési határidő: 2022. június 27. (hétfő), 16:00

Országos Bajnokság Nevezés

A nevezési díj az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza

Időmérés,
díjazás

Online emléklap az Open futamokban indulóknak

Az esemény honlapján, a rajtszám alapján minden induló elérheti saját, egyedi névre szóló emléklapját. Az emléklap azonnal megosztható, letölthető.

Időmérés

A rajt a partról való befutással történik és a célvonal is a parton helyezkedik el.

A versenybírók minden egység idejét mérik, a rajt és a célidő, illetve hosszútáv esetén a fordulóidő kerül rögzítésre.

Díjazás

Mind az Országos Bajnokság, mind az Open futamok 1-3. helyezettjei éremdíjazásban részesülnek.

Az Országos Bajnokság versenyszámaiban férfi/női kategóriában U16, U18 és senior korosztály kerül külön-külön díjazásra.

Az Open versenyszámokban férfi/női kategóriában a merev deszkával és a felfújható deszkával indulók kerülnek külön-külön díjazásra.

Regisztráció,
rajtszámátvétel

A helyszínen a regisztrációs sátort kell keresni.

Az Országos Bajnokság részvevőinek rajtszámot hozni kell. Rajtszám tartót a szervezők biztosítanak. A rajtszámok technikai értekezletet követően kerülnek felírásra. A karszalagok átvétele a regisztrációs sátorban történik.

Az Open futamokra érkezőknek az előre kinyomtatott, névre szóló nevezési Lap (egyben felelősségvállalási nyilatkozat) aláírását követően történik a rajtszám és karszalag átvétel a sátorban.