Open futamok

Az eseményre bárki nevezhet, aki a 14. életévét betöltötte. 18 éves kor alatt az eseményen való részvétel feltétele a szülői hozzájáruló nyilatkozat leadása a regisztrációkor (dokumentumtárból letölthető)

A vízen mentőmellény használata minden Open kategóriában induló résztvevő számára kötelező, melyet mindenkinek magának kell biztosítania.

Nevezési díj:

A nevezési díjat bankkártyával a nevezési felületen kell kiegyenlíteni. A fizetés a barion online fizetési rendszerén keresztül történik. A nevezési díj összege az esemény napjáig csak zárolásra kerül a bankszámlán, a rendszer az összeget az esemény napján emeli le a számláról.

Nevezési határidő: 2022. június 30. (csütörtök), 23:59

Open SUP Nevezés

Helyszíni nevezésre korlátozott számban lesz csak lehetőség.

Felfújható SUP deszka és felszerélés bérlésre korlátozott számban van lehetőség telefonon előzetesen jelzett igény szerint az alábbi elérhetőségen.

Kölcsönző: SUPport Fonyód
Telefonszám: +36 70 540 1773

A nevezési díj az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza

SUP Országos Bajnokság

A SUP Országos Bajnokságra a Kajak-Kenu Ablakon keresztül lehet benevezni. A nevezés feltétele a Magyar Kajak-Kenu Szövetségnél kiváltott versenyengedély.

Nevezési díj: A versenyzési engedéllyel rendelkezőknek a versenyre külön nevezési díjat nem kell fizetni.

Nevezési határidő: 2022. június 27. (hétfő), 16:00

Országos Bajnokság Nevezés

Időmérés,
díjazás

Online emléklap az Open futamokban indulóknak

Az esemény honlapján, a rajtszám alapján minden induló elérheti saját, egyedi névre szóló emléklapját. Az emléklap azonnal megosztható, letölthető.

Időmérés

A 200m sprint rajtja vízen elhelyezett bóják közül indul, míg az 500m sprint, technikai és hosszútáv futamok vízből rajtoltatással kerülnek lebonyolításra. A célvonal a parton felállított strandzászlók között helyezkedik el minden futam esetében. A versenybírók minden egység idejét mérik, a rajt és a célidő kerül rögzítésre.

Díjazás

Mind az Országos Bajnokság, mind az Open futamok 1-3. helyezettjei éremdíjazásban részesülnek.

Az Országos Bajnokság versenyszámaiban férfi/női kategóriában U16, U18 és senior korosztály kerül külön-külön díjazásra.

Az Open versenyszámokban férfi/női kategóriában a merev deszkával és a felfújható deszkával indulók kerülnek külön-külön díjazásra.

Regisztráció,
rajtszámátvétel

A helyszínen a Hazai Vizeken regisztrációs sátrakat kell keresni.

Az Országos Bajnokság és az OPEN futamok résztvevőinek a szervezők rajtszám mellényt biztosítanak. A résztvevői karszalagok átvétele a regisztrációs sátorban történik.

Az OPEN futamokra való helyszíni nevezés az előre kinyomtatott helyszíni nevezési lap (egyben felelősségvállalási nyilatkozat) aláírását és a nevezési díj befizetését követően történik.